02
         

Hegyvidéki Önkormányzat

Zenekarunk
A The Black Hole rövid története

Iskolai zenekarunk alapítása a 2010-es évhez köthető. A zenekar vezetője Majláth György. Első fellépésünk a házi farsangi mulatság alkalmából, spontán elhatározásból, de a zenét tanuló gyerekek kérésére történt. Az 2010. májusában a Kulturális Seregszemlén egy bronz oklevélre futotta teljesítményünkből.

 

A farsangi produkció sikerén felbuzdulva jelentkeztünk a Hangfoglaló Hétfő elnevezésű internetes vetélkedőre. Az országos versenyen bármilyen típusú általános és középiskolai csapatok indulhattak, régi diákok, szülők, vagy akár tanárok bevonásával. Videoklipünket különdíjban részesítették és a közönség rengeteg szavazattal jelezte felénk tetszését. Majd 4000! alkalommal nézték meg az interneten. A „hírnévnek” köszönhetően azóta folyamatosan érkeznek a felkérések, már legalább 10-12 fellépésünk volt, most készülünk stúdióba és készül 1. saját szerzeményünk.


FIzenekar

A zenekar népszerűségének köszönhetően ma mintegy 15-20 gyermek énekel, gitározik, vagy dobol az azóta elkészült próbatetemben, amit az iskola pincéjében sikerült kialakítanunk.

 

 

Kep_038

A zenekarunk 2011 tavaszán a Kékmadár stúdióban vendégeskedett.